2-DELNI SET AKU ORODJA DCD791 IN DCF894

894,67
Untitled document DCD 791: Akumulatorski vrtalnik. Najnovejša generacija zmogljivih 2-hitrostnih akumulatorskih vrtalnikov z večjo močjo, večjim navorom in večjo zmogljivostjo vrtanja, hkrati pa so kompaktnejše in lažje od primerljivih predhodnikov. Daljši čas delovanja...
RAZPOLOŽLJIVOST:

Ni na zalogi

KATEGORIJE: ,
ŠIFRA IZDELKA: DCK2077P2T
EAN KODA: 5035048699461

Ni na zalogi

Sporočite, ko bo izdelek na zalogi

Za vsak izdelek zagotavljamo:

Hitra dostava

Vsa naročila do 15.00 ure bodo odposlana še isti dan.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami, paypalom ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.

PROFESIONALNOST

Strokovno svetovanje in kvalitetna podpora.

OPIS PRODUKTA

Untitled document

DCD 791: Akumulatorski vrtalnik. Najnovejša generacija zmogljivih 2-hitrostnih akumulatorskih vrtalnikov z večjo močjo, večjim navorom in večjo zmogljivostjo vrtanja, hkrati pa so kompaktnejše in lažje od primerljivih predhodnikov. Daljši čas delovanja na polnjenje akumulatorja in daljša življenjska doba zaradi inovativne tehnologije brezkrtačnega motorja. Optimalno uglašen 2-stopenjski kovinski prenos za popoln prenos moči. 15-stopenjski modul vrtilnega momenta z varnim in zanesljivim izklopnim navorom zagotavlja natančno vijačenje v vseh nastavitvah. Enostavno nastavljiva stikalna elektronika za natančno vrtanje in natančno privijanje. Enostavna dolgotrajna uporaba z varnostno elektroniko (trajna kontrola temperature akumulatorja, trenutni odvod in zaščita pred izpustom). Izjemno robustna 13 mm polna kovina s hitrim delovanjem s centralno vznemirljivimi čeljustmi in enostavnim upravljanjem zahvaljujoč samodejnemu zaklepanju vretena. Izredno kompaktna in uravnotežena oblika ter ergonomsko gumirana ohišja za maksimalno varnost in udobje pri delu. Inovativna trifazna LED svetilka z zelo visoko svetilnostjo do 77 lumnov za brezhibno delo v vseh svetlobnih pogojih.

DCF 894: akumulatorski udarni vijačnik. Najnovejša generacija močnega 3-stopenjskega akumulatorskega udarnega ključa (1/2 ") z višjo izhodno močjo in veliko močnejšim navorom v primerjavi s primerljivim predhodnikom. Daljši čas delovanja na polnjenje akumulatorja in daljša življenjska doba zaradi inovativne tehnologije brezkrtačnega motorja. Hitrost obračanja in giba ter maksimalni navor nad 2 nivoji elektronsko nastavljiv in s tem popoln nadzor z vsemi aplikacijami. Dodatna elektronska regulacijska stopnja (z enakimi maksimalnimi vrednostmi kot v stopnji 2) zmanjša nevarnost previsa v smeri urinega kazalca ali zmanjša maksimalno hitrost v nasprotni smeri vrtenja takoj, ko je vijak sprostil Zelo visok navor skoraj 450 Nm za izjemno težka dela. Enostavno nastavljiva stikalna elektronika za natančno privijanje. Enostavna dolgotrajna uporaba z varnostno elektroniko (trajna kontrola temperature akumulatorja, trenutni odvod in zaščita pred izpustom). Robustno ohišje aluminijastega udarnega mehanizma omogoča optimalno izmenjavo toplote in s tem podaljšuje življenjsko dobo naprave. Robustna 1/2 "kvadratna vtičnica s kroglico zagotavlja varno pritrditev orodja tudi pri trdem privijanju. Optimalno nameščene in zelo zmogljive LED luči za odlično vidljivost na delovnem mestu.

Dobava vključuje
2 x 5,0 Ah Li-Ion baterije z LED indikatorjem zmogljivosti
Sistemski hitri polnilnik (za vse XR baterije od 10,8 do 18,0 voltov)
TSTAK kovček

Imate vprašanje, želite izvedeti več?
Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 4 592 31 60 ali na info@mt-trade.si.